Blog

Újratölthető elemek

2021.11.26 11:16
PKCELL újratölthető elem

Az újratölthető elemekről

Újratölthető elemeket elsősorban nagyobb energiaigényű elektromos eszközök használatához javasoljuk, mivel kapacitásuk nagyobb az átlagos alkáli és szén-cink elemekéhez képest, és a lemerülést követően feltölthetők így többször használhatók.

A PKCELL NI-MH újratölthető elemekről

Miért használjunk újratölthető elemet?

Az újratölthető elemek élettartama sokkal hosszabb, mint egy átlagos tartós, vagy féltartós elemé. A NI-MH technológiának köszönhetően többször feltölthetők a lemerülést követően, így főként nagyobb energiaigényű készülékekhez ajánljuk. Használhatók például digitális fényképezőgépekhez, zseblámpákhoz, gyerekjátékokhoz, vezeték nélküli egérhez és billentyűzetekhez, lázmérőkhöz, szórakoztató eszközökhöz. Ára a drágább technológia miatt magasabb, de hosszútávon megéri újratölthető elemet vásárolni.


A PKCELL márkáról

Kína egyik vezető elem gyártója már több, mint 15 éve. Hosszú élettartamú alkáli, nagy teljesítményű szén-cink és lítium elemek, valamint környezetbarát újratölthető akkumulátorok találhatók kínálatában. A gyártó 28000 m2-es ipar területtel, 500 dolgozóval és 20 nagysebésségű gyártósorral, kiváló minőségben és megfelelő termelési kapacitással elégíti az egyre növekvő piac igényeit.


A PKCELL újratölthető elemekről

A PKCELL újratölthető elemek NI-MH (Nickel-metal hybrid) technológiával készülnek, és előre feltöltött használatra kész állapotban kerülnek értékesítésre. Az AA méretű 1,2V -os akkumulátorok 1200 ciklusra (teljes merülés - teljes feltöltés) lettek tervezve. Kapacitásuk 2600 mAh, mely bőven elegendő a komolyabb energiaigényű eszközök működtetésére. Kínálatunkban megtalálható a kisebb AAA méretű elem is, mely szintén 1200 teljes feltöltést bír és 1000 mAh a kapacitása. Az akkumulátorok töltéséhez a kedvező árfekvéső PKCELL akkumultár töltő használatát javasoljuk. A töltőben egyszerre 4 db AA, vagy AAA méretű elem helyezhető el.

A PKCELL újratölthető elemek környezetbarát megoldást kínálnak

A hosszú életüknek köszönhetően sokkal kevesebb hulladék képződik ezért kisebb nyomást gyakorolnak a környezetre. Az életciklus lejártát követően ezeknek az akkumulátoroknak a kapacitása csökken, már nem tudják megfelelően ellátni a feladatukat, ezért megérettek a cserére. Az elhasználódott elemeket az erre a célra kijelölt elektromos hulladékgyűjtőbe kell helyezni.

PKCELL környezetbarát újratölthető elemek

A termékek az alábbi linken megtekinthetők: https://alphafules.hu/shop_search.php?search=pkcell

További információért forduljon kollégáinkhoz bizalommal.