Blog

Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatók

2021.11.26 11:16
TWS vezeték nélküli bluetooth fülhallgatók

Vezeték nélküli bluetooth fülhallgatók az Alphafüles kínálatában

Az Alphafüles kínálatában mindenki megtalálja a számára árban és tudásban leginkább megfelelő eszközt. A pénztárcabarát vezeték nélküli fülhallgatók ugyanúgy megállják a helyüket a napi használat során, mint a drágább társaik, azonban vannak különbségek. Írásunkban fényt derítünk ezekre.

Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatók

A vezeték nélküli fülhallgatók térhódítása

A vezetékes fülhallgatók headsetek használata már a múlté. Korábban ajándék kiegőszítőként járt a drágább mobiltelefonokhoz, a legtöbbjük típusspecifikus csatlakozóval volt ellátva, így a pótlásuk körülményes és költséges volt. Később a gyártók törekedtek az egységes jack csatlakozó használatára, ezzel már lehetővé tették, hogy az adott készülékhez szabadon választott fülhallgatót vásároljunk, mely az igényeinkhez megfelelő hangzással bír. A vezeték nélküli technológia fejlődésének köszönhetően, ma már nem kell bajlódnunk az összegubancolt vezetékekkel, azok ruházatunkon történő rejtegetésével, a kezünkkel történő beleakadásba. A bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy bármilyen fülest párosítsunk mobil eszközünkhöz, tabletünkhöz, tévénkhez.


Bluetooth fülhallgatók az Alphafüles kínálatában

Fülhallgató kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy több vásárló réteg is megtalálja a pénztárcájához és igényeihez leginkább megfelelőt. A legolcsóbb eszközünk is egyaránt alkalmas headsetként való használatra és zenehallgatásra. A különbség az anyag felhasználásból és a funkciókból adódik. A fülhallgató driver (hangszóró) kialakítása határozza meg a frekvencia átvitelt és az érzékenységet (dB). Minél szélesebb a frekvencia tartomány, annál szebb a hangzás, teltebbek a mély, és élesebbek a magas hangok, így a zene realisztikusabb. Az emberi fül számára hallható frekvencia tartomány 20 Hz - 20 kHz közé esik, így a gyártók ezt az értéket igyekeznek megcélozni. A hangszóró megszólaltatásához teljesítményben megfelelő beépített erősítőre van szükség. A bluetooth vezérlő mikrocsip a stabil kapcsolatért, az átvitel gyorsaságáért és a jelfogadási távolságért felelős. Mindezeknek társulnak még extra zaj és interferencia szűrésért felelős kiegészítők. Az akkumulátor típusa és kapacitása szintén meghatározó, ugyanis ez látja el árammal az áramkört és felel a működés időtartamáért.

Az Alphafüles fülhallgatói mind töltőtokkal rendelkeznek, így ha a fülhallgatóba épített akkumulátor lemerül, akkor a tokkal bárhol feltölthető külső áramforrás nélkül. A fülhallgatók működési idejét elsősorban a használt hangerő határozza meg. Az oldalon feltűntetett működési idők, fél és háromnegyed hangerő közötti tartományra lettek meghatározva, a maximális hangerő használata mellett a használati idő csökken. Az általunk forgalmazott fülhallgatók mindegyike érintő kapcsolóval rendelkezik, így nem áll fenn az elhasználódás veszélye. Por és csepp állóak, így párás szemerkélő időben is használhatók.

A prémium Kingree HP1198 modell erőteljes hangzással, ANC aktív zajszűréssel, és hosszú üzemidejével az egyik legjobb ár-érték arányú termék a piacon. Minősége vetekszik a jóval drágább prémium fülhallgatókéval. A széles frekvencia tartománynak köszönhetően bármilyen zenéhez ideális választás, a metal, rock, disco és egyéb pörgős műfaj kedvelői sem fognak csalódni benne.

Az ALPHA M8 a legolcsóbb fülhallgató a kínálatunkban, szolidabb hangerő, és szűkebb 40 hz - 20 kHz közötti frekvencia tartomány jellemző rá, így a mély tartományok kevésbé érzékelhetők, ezért a RAP zene kedvelőinek kevésbé, inkább a disco és pop zenét előnyben részesítő felhasználóknak javasolt a használata. Erős középtartományának köszönhetően ideális énekes előadók hallgatására, valamint televízió és rádió műsor hallgatásához.

Az ALPHA G3 gamer fülhallgató széles frekvencia tartománya, alacsony késleltetési ideje, és kapcsolható térhangzása a PC játékok kedvelőinek nyújt kiváló élményt, de természetesen zene hallgatásra is egyaránt jó választás. Egyedi ledes megvilágítása egyértelműen tükrözi, hogy gamer fülhallgatóról van szó.

A termékek az alábbi linken megtekinthetők: https://alphafules.hu/vezetek-nelkuli-bluetooth-fulhallgatok

További információért forduljon kollégáinkhoz bizalommal.