Bluetooth fülhallgatók

Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatók

Vezeték nélküli TWS fülhallgatóink elhozzák az önfeledt zenehallgatás élményét. A Bluetooth csatlakozásnak köszönhetően kényelmesen hallgathatjuk kedvenc előadóinkat futás, kerékpározás, utazás, vagy tanulás közben.

A gondos tervezésnek és jól megválasztott komponenseknek hála, részletes és tiszta hangzást kapunk. A legfrissebb Bluetooth csipek használatával folyamatos, akadásmentes a lejátszás, a késleltetési idő pedig minimális, így ezek a fülhallgatók nem csak zenehallgatásra, film nézésre alkalmasak, hanem számítógépes, PlayStation, vagy Xbox játékokkal történő használatra is.

A legmodernebb változatok már ANC (Active Noise Cancellation) zajszűrő funkcióval is rendelkeznek, melyekkel teljesen kizárhatjuk a környezetünkből érkező zajokat, így megteremtve a tökéletes hangzást.

Nézet:
Sorrend:

A ma kapható mobilkészülékek mellett, már nem találunk fülhallgatót a csomagban, és az eszközökön fülhallgató csatlakozó sincs, így csak vezeték nélküli bluetooth fülhallgatóval használhatók. A vezeték elhagyásával a fülesek kényelmesen használhatók, nem kell bajlódni a zsinór kibogózásával, nincs útban miközben valamilyen tevékenységet végzünk, például sportolunk. A technológia fejlődésének köszönhetően ezek a bluetooth eszközök ma már egyre kisebb méretben és nagyobb akkumulátor kapacitással érhetők el, mint korábbi társaik, ráadásul a jól összeválógatott komponenseknek köszönhetően, nem csak üzemidejük kiemelkedő, hanem minőségük is. Használatukkal kiválthatók a headsetek is, mivel a legtöbb eszközben mikrofon is található, így akár vezetés közben is kiválóan alkalmazhatók. Ma már a legtöbb zenei és vizuális eszköz rendelkezik bluetooth adapterrel, ezért a fülhallgatók univerzálisan használhatók például TV nézéshez, mobiltelefonról történő zenehallgatáshoz, játékhoz, telefonáláshoz. Kínálatunkban megtalálhatók a hétköznapi, normális körülmények között használható egyszerűbb fülhallgatók, de találunk kifejezetten játékra szánt (gamer), vagy audiofil eszközöket is.